Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: İstiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.

Misyon: OKULUMUZUN AKADEMİK BAŞARISINI SÜREKLİ ARTTIRMAK. SOSYAL İLİŞKİLERDE BAŞARILI ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK. ÖĞRENCİLERİMİZİN DÜNYADAKİ GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP ETMESİNİ SAĞLAMAK.

Başarılar: Lgs Türkiye Birinciliği, Spor alanında yüzme Türkiye Birinciliği.

Saatler: 07:00-12:40--- 12:50-18:30
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: fultbol, valeybol, basketbol, dart, koşu, yüzme vs alanlarıdna öğrencilerimiz eğitim alıp, il bazlı ve ulusal bazlı dereceler alıyoruz
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cumhuriyetoo65.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. GİRNE SK. CUMHURIYET ORTA OKULU BLOK NO: 2 İPEKYOLU / VAN

Kütüphane Kitap Sayısı :650
Öğretim Şekli :Okulumuz İkili eğitim vermekte olup, İlknur Ilıcalı İlkokuluyla aynı bahçeyi paylaşmaktadır.

Yerleşim Yeri - Cumhuriyet Mahallesi Van Merkez

Ulaşım Toplu Ulaşım Araçları İle Van´nın her yerinden okulumuza kolay ulaşım sağlanabilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 2 KM